Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dimarts, 28 de juliol del 2009

Les festes de l'Estiu!

Benvolguts socis!

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de les festes que hem fet aquest estiu i pugueu veure algunes imatges i a la vegada records.

SARDANES: La primera festa que no hem d'oblidar fou el XXIè aplec de Sardanes 2009 al nostre poble.




L'ARRÒS DE TROS: El segon concurs d'arròs de tros es va celebrar amb molt èxit el passat 12 de juny, tot seguit teniu algunes imatges d'aquest acte que va tenir un nombre més elevat de participants que l'anterior.




EL SOPAR DE GERMANOR: Finalment i per celebrar l'arribada de l'estiu vam celebrar conjuntament un sopar tot el veïnat del poble, on la participació fou molt elevada. El motiu d'aquest acte és que la gent del poble pugui sopar amb els seus familiars i amics i passar una nit ben divertida.




Torneig 24h a Vandellòs

Benvolguts socis,


el proper fi de setmana dia 8 i 9 d'agost hi haurà el torneig d'estiu de 24h al pavelló municipal de Vandellòs. Per poder participar heu de trucar als telèfons marcats al cartell del torneig o enviar un correu electrònic ficant el nom dels participants del grup, el nom del capità i un número de telèfon mòbil.

Moltes gràcies i esperem que hi pugueu assisitir!






També us hem de dir que el mateix dissabte dia 8 d'agost a partir de les 18.00h hi haurà una cursa de resistència de cotxes d'Slot escala 1/32 al mateix pavelló municipal de Vandellòs, gràcies al club HOSPEED. Per més informació aneu a la pàgina següent:

http://hosspeed.blogspot.com/.


dimarts, 7 de juliol del 2009

Festa d'Estiu 2009!

Benvolguts socis!
El proper dissabte dia 11 de juliol celebrarem el sopar de germanor dels socis del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs a la plaça de l'Estalella.
No heu d'oblidar que cada persona s'ha de portar el menjar de casa. El sopar anirà acompanyat de l'orquestra PENSYLVANIA.
Esperem que hi pugueu assistir!

Arxiu del blog