Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dilluns, 30 de novembre del 2009

Àgora, la pel·lícula més esperada!

Benvolguts socis,

aquest dissabte a les sis de la tarda projectarem al pavelló municipal de Vandellòs la pel·lícula espanyola més taquillera d'aquest mes, i la última d'Alejandro Amenábar (director de "Los Otros" i "Mar Adentro").
A continuació teniu el cartell d'aquest acte i l'adreça de la pàgina web d'Àgora; i a l'esquerra del blog del CCERV i trobareu com cada mes, el tràiler del llarg metratge.

Esperem la vostra participació!






divendres, 6 de novembre del 2009

Caminada Popular per la Marató de TV3

Benvolguts socis,

el proper dissabte dia 28 de novembre el CCERV col·laborarà amb la Marató de TV3 fent una CAMINADA POPULAR pel nostre entorn. El recorregut serà d'uns 3,5km de distància, ja que marxarem del nostre poble fins a Castelló i després tornarem cap al Pavelló de Vandellòs, per tal de fer una xocolatada per agafar forces.
El preu de LA CAMINADA I EL XOCOLATE és de 2€ i aniran destinats per la investigació de les malalties minoritàries.

Esperem que hi podeu assistir i tot seguit teniu el cartell i la pàgina oficial de la Marató de TV3.






Cinema d'estrena: Distrito 9


Benvolguts cineastes,

el proper dissabte dia 28 d'aquest mes es projectarà la última pel·lícula del productor Peter Jackson (director de la trilogia de"El senyor dels anells" o "King Kong") i el seu director és Neill Blomkamp. El llarg metratge es projectarà al Poliesportiu de Vandellòs a les 10 de la nit. A continuació us hem deixat el cartell per poder veure altres detalls i finalment l'enllaç de la pàgina web oficial de la pel·lícula.
A l'esquerra de la web del CCERV podreu veure el tràiler de la pel·lícula DISTRITO 9.

Esperem la vostra participació!







dijous, 5 de novembre del 2009

Més de 200 persones a la Castanyada de Vandellòs!

Benvolguts socis,

el passat dissabte dia 31 d'octubre, dia de la Castanyada, vam assistir al sopar de germanor que es va celebrar al pavelló de Vandellòs. La participació fou d'unes 220 persones i hem de donar les gràcies a totes aquestes per la seva participació.

També volem agrair als alumnes de 6è de primària del CEIP Vandellòs que van servir les castanyes que van torrar abans del sopar (amb l'ajuda dels pares).

Tot seguit teniu algunes fotografies de la Castanyada:




Arxiu del blog