Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dimarts, 22 de desembre del 2009

PLANET 51: Nadal de cinema infantil!

Benvolguts socis,

el proper dimarts 29 de desembre de 2009, a l'acabar el Parc Infantil de Vandellòs, projectarem la pel·lícula espanyola més esperada pels més petits de cada casa, PLANET 51.

A continuació teniu el cartell on fica l'hora i el lloc on es durà a cap aquesta activitat. Us recordem que la pel·lícula serà en CATALÀ i per més informació cliqueu a la pàgina oficial de Planet 51 o aneu al vídeo tràiler que teniu a l'esquerra d'aquesta plana web!




dilluns, 21 de desembre del 2009

FELICITACIÓ NADAL 2009








Loteria de Nadal del CCERV

Benvolgut socis i sòcies:

La carta que teniu a continuació és un aclariment vers el número de Nadal que juga aquest any la nostra entitat. Us recordem que la quantitat és de 100€ i el qui juga és l'entitat.

Esperem que la sort ens acompanyi!


dissabte, 19 de desembre del 2009

Festa de FI D'ANY!

Benvolguts socis,

com ja sabeu, per la carta que vàreu rebre per part del CCERV, el dijous dia 31 de gener de 2009 farem el sopar de fi d'any (EL GRAN SOPAR). Ens agradaria que aquest fi d'any estiguéssim tots els socis en una festa d'alegria i il·lusió.

A continuació teniu el comunicat oficial de l'acte més bonic de l'any i el menú amb els preus corresponents. Us informem que per comprar els tiquets heu d'anar a una de les dos caixes del poble: A la Caixa de Tarragona o a la Caixa Agrària de Vandellòs.

Per finalitzar aprofitem aquest missatge per desitjar-vos un Bon Nadal i una Pròsper any 2010!




divendres, 11 de desembre del 2009

2012: El destí està escrit!

Benvolguts socis,

el proper dissabte dia 19 de desembre de 2009 projectarem per penúltima vegada d'aquest any, la pel·lícula més esperada per la gent que els hi agrada saber com podria ser el futur. Una pel·lícula plena d'efectes especials i d'una magistral interpretació per part de tots els actors, fan que aquest llarg metratge hagi sigut el més taquiller de l'any 2009.
Per aquest motiu ens complau dir-vos que us animeu per poder assistir al dissabte a les vuit de la tarda al pavelló de Vandellòs, on la sensació del cinema torna per cinquena vegada al nostre poble.
Al final d'aquesta notícia teniu el cartell i la direcció web de la pàgina oficia de la pel·lícula.

Esperem que hi podeu assistir!



dimecres, 9 de desembre del 2009

Futbol Sala a Vandellòs

Benvolguts esportistes,

el proper fi de setmana disputarem al nostre poble el Torneig de Nadal de 2009, per poder disfrutar entre amics d'aquest esport. A continuació teniu el cartell del torneig on s'especifica l'horari, els dies i el preu de l'activitat i els telèfons de contacte. Al final de tot teniu el reglament del torneig. Us recordem que la reunió la farem el dilluns 14 de desembre de 2009 a les 20.00 a la Sala Polivalent del Pavelló Poliesportiu de Vandellòs.





dimarts, 1 de desembre del 2009

Caminada per la marató!

Benvolguts socis,

el passat dissabte dia 28 de desembre, més de trenta persones vam poder disfrutar d'una tarda de tardor pel terreny del nostre municipi. A les 3 de la tarda vam començar aquest acte amb un temps favorable, ja que no feia vent i la temperatura es conservava.
Quan vam arribar al poble, una xocolatada ens esperava per poder recuperar les forces. Hem de dir, que la xocolatada estava obert a tota la gent (per aquells que van venir a la caminada i pels que no).

El CCERV vol donar les gràcies a tots els participants i dir-vos que amb l'ajuda de tots vosaltres hem recaptat  186 € per la Marató de TV3.

Tot seguit teniu unes quantes imatges de la Caminada per la marató:





FOTOGRAFIA OFICIAL
"Si algun membre de la Caminada la vol, que ens ho comuniqui per correu
 que li enviarem al seu correu electrònic"





Arxiu del blog