Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dilluns, 8 de febrer del 2010

Tots junts podem!

COMUNICAT OFICIAL:

El Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs va demanar a la Caixa de Tarragona el suport per tirar endavant el cinema del nostre poble. Com veureu a l'enllaç que us em deixat tot seguit, dins de la secció TU AJUDES de la Caixa Tarragona podeu votar amb els punts de la llibreta que es diuen igual i anar a qualsevol Caixa Tarragona i dir que ingresseu els vostres punts Tu Ajudes en el codi de votació 1219.

L'Objectiu d'aquest comunicat que us fem arribar és per poder tirar endavant aquesta activitat cultural al nostre poble i poder comptar amb la subvenció de la Caixa Tarragona per poder-ho fer.

Heu de saber que hem de ser un dels projectes que estigui més puntuat per tal de poder-nos donar aquesta subvenció.

GRÀCIES!

CLIQUEU PER ANAR A L'ENLLAÇ

dilluns, 1 de febrer del 2010

Una pel·lícula de CINE: AVATAR!

Benvolguts socis,

la propera sessió de cinema que durem a terme al nostre poble, és la gran pel·lícula de l'any: AVATAR.

Aquest llarg metratge de James Cameron (director de TITÀNIC) tracta la història d'un exmarine en cadira de rodes que és reclutat per viatjar a Pandora on grans corporacions extreuen minerals per pal·liar la crisi energètica de la Terra.

Com sempre trobareu en aquesta pàgina web, teniu el tràiler de la pel·lícula a la dreta d'aquesta, el cartell amb l'horari i el dia i un enllaç a la pàgina oficial de AVATAR.

Esperem que disfruteu de la pel·lícula.

El Carnaval més esperat!

Benvolguts socis,

els propers dies 12, 13 i 14 de febrer tindrà lloc al nostre poble el CARNAVAL que grans i petits estem esperant. Aquest any esperem que la vostra participació sigui com la de cada any, ja que és una festa divertida per compartir junts!

A continuació teniu els cartells del Carnaval i el de la Rua i al finalitzar aquest escrit, trobareu un enllaç per anar al Reglament del Carnaval 2010.

Com a novetat, aquest any el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs farà l'entrega d'un premi especial per aquell grup que no hagi estat premiat pel jurat de l'Orquestra MEDITERRÀNIA QUARTET i ens hagi agradat!

Així que vestiu-se bé, que el Carnaval de Vandellòs ja ha arribat!




 

Arxiu del blog