Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

diumenge, 25 d’abril del 2010

V Edició dels III Tombs i la Paella de Vandellòs.

Benvolguts socis,

aquest fi de setmana, al dissabte 1 de maig de 2010, celebrarem la cinquena edició dels III Tombs. Aquest any tenim ganes que la gent del poble sigui la protagonista d'aquesta festa i per això us animem que si teniu un cavall o un carro ens truqueu el més ràpid possible.

Per acabar el dissabte tots junts, hi haurà la tradicional paella de Vandellòs, acompanyada pel grup de música QUARTET MIRADA!

A continuació teniu els cartells on hi ha el recorregut d'aquest espectacle rural, l'horari de l'inici,...

CLIQUEU A LA IMATGE PER FER-LA MÉS GRAN

dimecres, 21 d’abril del 2010

Les XXIII Jornades Culturals ja han arribat!

Benvolguts socis,

aquest divendres 23 d'abril, dia de Sant Jordi, inaugurem les XXIII Jornades Culturals de Vandellòs gràcies a Xavier Peiro Esteban (enginyer de telecomunicacions). Aquestes Jornades Culturals estan formades per activitats de diferents temàtiques però totes amb un objectiu en comú: L'aprenentatge mitjançat la cultura.

A continuació teniu el tríptic d'aquestes Jornades on hi ha les diferents activitats per ordre cronològic. Moltes gràcies i esperem que hi pugueu assistir i us agradi!


divendres, 16 d’abril del 2010

PRÒXIMAMENT LA REVISTA DEL CCERV!

                  

La festa de la "C": Carnaval & Calçotada

Benvolguts socis,

a continuació us deixem un recull d'algunes de les imatges més especials de la festa del Carnaval i la festa de la Calçotada. Dir-vos que al Carnaval'10 hi van assistir més de 230 persones i a part de les dos imatges "dels guanyadors d'aquest any", i trobareu un enllaç amb la seva actuació i un altre amb la notícia de la festa.


LES GERMANES SISTER BROTHERS
Pel que fa a la Calçotada, que es va fer el passat diumenge 7 de març, vam ser unes 230 persones i com cada any ho vam celebrar amb calçots i carn a la brasa. A continuació hi ha un seguit de fotografies, però també tenim a la mateixa web del CCERV, un enllaç a la notícia realitzada, com sempre, per la TeleVisió deVandellòs.

dimecres, 7 d’abril del 2010

Dissabte de CINE!

Benvolguts socis i sòcies,

aquest mateix dissabte projectarem al nostre poble la pel·lícula guanyadora dels Oscar 2010: EN TIERRA HOSTIL! És una pel·lícula que ens mostra la realitat de la guerra d'Irak i que dura uns 120 minuts.

Tot segui repartirem entrepans de pernil i formatge amb una beguda (preu de quatre euros) per estar amb les màximes forces per poder disfrutar del clàssic de la lliga espanyola: R.MADIRD vs F.C.BARCELONA.

Tot seguit teniu el cartell amb l'horari i a la dreta de la pàgina web, com sempre, teniu el tràiler del llarg metratge!

Esperem la vostra assistència!


Arxiu del blog