Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dimecres, 23 de juny del 2010

Cinema d'amor amb salsa d'humor!

Benvolguts socis,

el pròxim dia 26 de juny projectarem la última pel·lícula de la Jennifer Lopez anomenada EL PLAN B on l'amor i la lluita per un inesperat fet perdurarà durant aquesta.

No us podeu perdre una de les millors pel·lícules vers una xica embarassada on milers de situacions us faran riure i passar un bon temps on l'important és que vostès s'ho passin d'allò més bé.

A continuació teniu el cartell, la web oficial del llargmetratge i el tràiler (a la dreta del blog) per tenir més informació. Així que esperem la vostra assistència!!!



dimarts, 15 de juny del 2010

Torneig 24h de Futbol Sala d'Estiu!!!

Benvolguts futbolistes,

aquest estiu no teniu excusa per posar en pràctica l'esport del FUTBOL SALA al torneig d'estiu de 24 hores de Vandellòs. Com diu al cartell, el torneig es disputarà entre el 3 i el 4 de juny al Pavelló Poliesportiu de Vandellòs. No oblideu que a la dreta d'aquest blog hi teniu penjades les bases del torneig!

Esperem que us apunteu amb entusiasme perquè l'esport ens fa cooperar per un únic objectiu: GUANYAR.

Així que ànims i que comenci l'acció!

divendres, 4 de juny del 2010

Una gran pel·lícula per la família!

Benvolguts socis,
Us comuniquem que la pròxima pel·lícula que projectarem al pavelló poliesportiu de Vandellòs és CÓMO ENTRENAR A TÚ DRAGÓN, dels creadors de Shrek!!!

Aquesta pel·lícula és apta per a tots els públics i ens mostrarà l'aventura d'un víking anomenat Hipo que s'apuntarà als entrenaments dels dracs amb més joves víkings. Plena d'acció i de moments divertits, no us podeu perdre aquest llargmetratge de DreamWorks que està pensada perquè tota la família passeu una nit de CINE!


Arxiu del blog