Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dilluns, 19 de juliol del 2010

LA FESTA MAJOR DE L'ALMADRAVA 2010

Benvolguts socis i pares, mares, avis, fills... del municipi.

Aquest fi de setmana comença la Festa Major de l'Almadrava on l'ambient de festa i de platja ens faran passar tres dies d'estiu al 100%.

Tot seguit teniu el cartell de les festes on podreu observar com hi ha una àmplia gamma d'activitats, ja que començarem amb disco, passant per un sopar de germanor i acabant al diumenge amb focs d'artifici.

              

Pel sopar del dissabte 24 de juliol teniu tota la informació a continuació:



Per finalitzar, ens agradaria que disfrutéssiu al màxim d'aquestes festes i que aprofitéssiu els diferents racons d'aquest poble tan bonic com és l'Almadrava!!!
Així que visca la FESTA MAJOR i visca L'ALMADRAVA!!!

divendres, 16 de juliol del 2010

Festa Solidària a Vandellòs!

Benvolguts socis,

com ja heu pogut observar pels carrers del nostre poble, el pròxim 17 de juliol realitzarem una Festa Solidària en el qual l'objectiu és recaptar diners per ajudar a la veïna de municipi, la Yanay.
El sopar se l'ha de portar cada participant i nosaltres hi fiquem el lloc i l'orquestra perquè pugueu disfrutar d'una nit de germanor!
Durant el sopar es repartirà cava solidari, d'entre altres coses, per intentar que la recaptació de diners per la Yanay sigui la més gran possible.

Així que us esperem i per si no us ho havíem dit: Bon Estiu i visca la Festa.

dimarts, 6 de juliol del 2010

Iron Man 2: La segona part de l'heroi de Marvel!!!

Benvolguts cineastes,

entrant a l'estiu us presentem la última pel·lícula dels herois de Marvel: IRON MAN 2. Aquesta segona part de la trilogia ens porta a la lluita per salvar la pròpia vida del protagonista per culpa d'uns indesitjables que volen la millor tecnologia per poder-se aprofitar i fer mal a la humanitat!

Plena d'acció i d'aventures, aquest llargmetratge us permetrà disfrutar d'una bona estona en aquest estiu tan calorós que estem tenint! Com sempre teniu el tràiler de la pel·lícula, el cartell i la web oficial d'aquesta.

Així que salut i BON ESTIU!!!



Arxiu del blog