Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

divendres, 10 de setembre del 2010

UN ANY DE CINE A VANDELLÒS!

Benvolguts socis i cineastes,

aquest mes de setembre ja portem un any projectant pel·lícules al nostre poble. Per aquest motiu, durant aquest mes projectarem dos de les millors pel·lícules estiuenques que s'han projectat a les sales de cinema de tot el món que són SHRECK: FELIÇOS PER SEMPRE i ORIGEN.

- SHRECK: FELIÇOS PER SEMPRE. És la segona pel·lícula que hem pogut portar en català per potenciar la nostra llengua als infants de cada casa. A més, és la quarta pel·lícula de l'estimat personatge Shreck que tanca la seva etapa en aquesta última aventura, plena d'acció i de lluita per tornar a ser el que ja era.

- ORIGEN: Només cal dir que el guió d'aquesta increïble pel·lícula es va escriure durant 10 anys per poder pensar que aquesta pel·lícula fa entrar a l'espectador per poder pensar durant més de dos hores al misteriós món dels somnis.

Tot seguit teniu el cartell dient el lloc, el dia, l'horari... i com sempre, a la dreta del nostre blog hi ha el tràiler de les pel·lícules.

Per finalitzar,  la junta del CCERV vol agrair a totes aquelles persones cineastes que han vingut al llarg d'aquest primer any i animar als que no han pogut venir, a venir per poder gaudir d'una sessió de cinema junts amb la família i els amics.


diumenge, 5 de setembre del 2010

La Milla Urbana de Vandellòs celebra el seu 20è aniversari!!!

Benvolguts i benvolgudes esportistes,

el proper diumenge 3 d'octubre celebrarem la XX edició de la Milla Urbana de Vandellòs. Aquest any, en motiu de l'aniversari, farem activitats sorpresa, xocolatada... i òbviament correrem pels carrers del nostre poble.

Tot seguit teniu el cartell que us indica l'horari, el telèfon de contacte, ... i a la dreta d'aquesta pàgina web trobareu el reglament de la Milla Urbana d'aquest any i el Ranking dels guanyadors dels anys passats.
Esperem que pugueu assistir a la festa de l'esport i sigui una jornada molt positiva per l'ATLETISME!


Arxiu del blog