Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dilluns, 27 de desembre del 2010

El sopar amb més glamour de l'any!

Benvolguts socis i sòcies,

ens complau comunicar-vos que aquest divendres farem el sopar de fi d'any al pavelló poliesportiu de Vandellòs. Com ja sabeu, per apuntar-vos en aquest sopar, heu d'anar a apuntar-vos a la Caixa Tarragona de Vandellòs o a la Caixa Agrària de la Cooperativa de Vandellòs fins al dimarts, 28 de desembre.

A continuació teniu el comunicat oficial del CCERV i els menús del sopar. Esperem que puguem comptar amb la vostra presència i desitjar-vos un BON NADAL I FELIÇ ANY 2011!



divendres, 3 de desembre del 2010

Activitats per tots els de la família!

Benvolguts socis,
aquest mes de desembre ens esperen activitats variades per disfrutar del temps de Nadal! Estem molt orgullosos de poder-vos oferir activitats on la família és la veritable protagonista!

Començant per la doble proposta del cinema (amb Cartas a Julieta) i (Harry Potter y las reliquias de la muerte "part 1") i passant per la caminada / xocolatada per la Marató de TV3, arribarem amb el concert que ens oferiran la Laia Nomen i la Marta Nus a l'auditori de Vandellòs. 

Finalment, i com marca la tradició, amb el jovent de Vandellòs celebrarem la Torronada al casal de Vandellòs, per ajuntar-nos tots els amics abans de que s'acabi l'any 2010.

Així que moltes gràcies i esperem que disfruteu d'aquestes activitats!

Arxiu del blog