Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

diumenge, 27 de febrer del 2011

Un gran dia per una bona calçotada!

Benvolguts socis,

el passat diumenge vam celebrar la festa de la calçotada al pavelló municipal de Vandellòs. Quasi dos centenars de persones ens van acompanyar per menjar uns 3000 calçots de la nostra terra. Com cada any no podia faltar el plat de fesols, carxofes, llonganissa, carn... per arrodonir un dinar que va concloure amb balls del grup QUARTET ENIGMA.
Per acabar us voldríem agrair a la gent que va venir a la festa per la seva participació i animar-vos per la calçotada de l'any que ve.




dilluns, 14 de febrer del 2011

Calçots per a tothom!

Benvolguts socis,

aquest diumenge farem la CALÇOTADA al pavelló poliesportiu de Vandellòs. Com podreu comprovar al cartell el dinar començarà a les 2 de la tarda i estarà amenitzat per l'orquestra ENIGMA QUARTET.
Esperem que hi pugueu assistir tota la família, perquè aquesta festa catalana ens ajunti un any més.


CINEMA D'ACCIÓ

Benvolguts socis,

aquest mes de febrer arriben els llarg metratges més aventurers dels últims temps. Per començar amb l'acció, projectarem la pel•lícula THE TOURIST aquest dissabte, 19 de febrer amb la increïble interpretació de Johnny Depp i Angelina Jolie. La segona projecció serà LOS PRÓXIMOS TRES DÍAS on en Russell Crowe s'enfrontarà al seu destí.

Com sempre a la dreta de la nostra pàgina web trobareu el tràiler de la pel•lícula que projectarem. Comptem amb la vostra assistència!

Arxiu del blog