Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dimarts, 20 de setembre del 2011

VANDEFESTA 2011

Benvolguts socis,

aquesta setmana donem amb ganes i il·lusió la benvinguda a la gran festa major de Vandellòs! Com ja sabeu a la dreta d'aquest blog hi ha un apartat que es diu "PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE VANDELLÒS 2011: La festa major 2011 de Vandellòs". Si cliqueu en aquest apartat podreu veure el programa complet de la Festa Major 2011.
Així doncs, des del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs esperem que siguin dies de germanor, d'al·legria i de diversió, tant per grans com per petits, i que us feu protagonistes de la festa del nostre poble, de la festa de Sant Cosme i Sant Damià!

Una gran pel·lícula per a tota la família!

Benvolguts socis,

el proper dissabte dia 1 d'octubre projectarem a la gran pantalla l'última pel·lícula cinematogràfica que ha revolucionat a tot el món. Un film on ens mostra l'origen de la mítica pel·lícula del l'any 1968 protagonitzada pel famós actor Charlton Heston i de la seva última versió de l'any 2001 del famós director Tim Burton.
Així doncs és una d'aquelles pel·lícules on no hi podeu faltar! 


dilluns, 12 de setembre del 2011

El Pitch & Putt de les festes majors!!!

Benvolguts socis,

aquest dissabte, 17 de setembre es celebrarà a La Figuera el campionat de Pitch & Putt en motiu de les Festes Majors de Vandellòs.
Esperem que pugueu gaudir d'un bon dia per fer els millors cops i fer el millor resultat possible. Tot seguit teniu el cartell d'aquest acte esportiu que ja fa 12 anys que es fa a un dels millors camps de Pitch and Putt de Catalunya!!!

dijous, 8 de setembre del 2011

Vand'Havaneres 2011

Benvolguts socis,

comença el setembre i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs ja ens hem ficat les piles per començar aquest més amb una nit màgica d'Havaneres per donar la benvinguda a la diada de Catalunya.
Es per això que aquest dissabte a les deu de la nit vindrà el grup "Sopa de Peix" per cantar-nos unes havaneres als veïns de Vandellòs. Com diu al mateix cartell, a la mitja part servirem un ROM CREMAT!
Així que comptem amb tots vosaltres per escalfar entre tots la Festa Major 2011 de Vandellòs.


Arxiu del blog